Agenda

Uitstel Informatiemiddag Laryngectomie 30 maart

 

 

Helaas zijn we genoodzaakt door alle maatregelen rondom het coronavirus de Informatiemiddag Laryngectomie, die op 30 maart a.s. zou plaatsvinden, uit te stellen.
Zodra de nieuwe datum bekend is, wordt dit vermeld op de website.

 

30 maart 2020
Informatiemiddag Laryngectomie

U wordt van harte uitgenodigd voor een interessante en leuke bijeenkomst op maandag 30 maart a.s. van 13.30 tot ± 17.30 uur. Deze bijeenkomst wordt in samenwerking met de Patiëntenvereniging HOOFD-HALS georganiseerd door de afdeling Hoofd-halsoncologie en –chirurgie van het Antoni van Leeuwenhoek.

De middag staat in het teken van het uitwisselen van ervaringen met lotgenoten en zorg-professionals. Gedurende deze middag willen we u vertellen over een aantal studies die we hebben uitgevoerd en over nog lopende studies. Ook zullen ervaringen door patiënten worden verteld. Tijdens de pauze is er gelegenheid voor het stellen van vragen aan onze zorgverleners. Ook kunt u een aantal stands met voor u relevante informatie bezoeken.
Het programma wordt afgesloten met een optreden van het koor Different Voices, dat bestaat uit leden die behandeld zijn voor hoofd-halskanker.
Na afloop kan onder het genot van een drankje en hapje nog worden nagepraat over deze middag.

Klik hier voor het programma en schrijf u in. Dit kan ook per mail naar kno@nki.nl; vermeld uw naam en adres en geef aan met hoeveel personen u komt.

Wij hopen u te mogen ontvangen op deze interessante middag.