Onderzoek binnen hoofd hals centrum AvL

Het centrum voor hoofd hals chirurgie en oncologie is vernieuwend op een aantal gebieden, en heeft solide onderzoekslijnen die daarmee in verband staan. Wij verrichten zowel klinisch onderzoek als translationeel en basaal onderzoek en volgt hierbij de hoofdonderzoeksthema’s van het AVL; Immunotherapie, minimaal invasieve behandelingen, overleving en revalidatie en beeldgestuurde therapieën, waarbij ons 3D lab (3D Technology for Oncology een belangrijke rol speelt

De onderzoeken zijn dus veelal multidisciplinair in samenwerking met Nederlands Kanker Instituut (NKI), Radiotherapie, Interne, Radiologie, Nucleaire, Pathologie, Universiteit Twente, Universiteit van Amsterdam, Universiteit van Gent en Antwerpen, AMC, VUmc, UMCU, MUMC, Maastro, IKNL, HNO Essen, University of British Colombia, Vancouver, en anderen. Op dit moment zijn er meer dan 30 promovendi bij ons werkzaam.

Wilt u deelnemen aan lopende onderzoeken?

Informeer bij uw behandelend arts in het hoofd hals kanker centrum AvL of u in aanmerking komt voor behandeling in studieverband.

Wilt u bijdragen aan onderzoek

Donaties voor onderzoek zijn hard nodig om de kwaliteit van zorg voor onze patiënten beter te maken. Wilt u bijdragen aan wetenschappelijk onderzoek voor hoofd hals kanker patiënten? Bezoek dan onze donatie pagina hier.

Maak online een afspraak

Voor zowel nieuwe patienten en Second Opinions

Let op: Om een afspraak te kunnen maken, is een verwijsbrief van uw huisarts benodigd.

    Content for `one`
    Content for `two`
    Content for `three`