Team Hoofd-halskankercentrum

Onze specialisten zijn allen volledig gespecialiseerd in hoofd-halskanker.

Ons multidisciplair team helpt patiënten aan een betere kwaliteit van leven en overleving. Het is uniek dat ons team niet alleen bestaat uit verpleegkundigen, verpleegkundig specialisten, radiotherapeuten, internisten en chirurgen, maar óók uit diëtisten, logopedisten, tandartsen, mondhygienisten en psychologen. Zodoende kunnen wij met onze integrale aanpak sneller, beter en efficiënter acteren om zo kostbare tijd te besparen.

In een multidisciplinair overleg wordt uw situatie aan de hand van uw uitslagen en medische gegevens en overlegd en wordt gekeken welke behandeling voor u het beste is. Vervolgens bespreekt uw eigen arts dit plan met u. Want bij het Antoni van Leeuwenhoek bent u een gelijkwaardige gesprekspartner en beslist u mee over uw eigen behandeling.

Maak kennis met onze specialisten

Hoofd-hals chirurgen

Een hoofd hals chirurg is een medisch specialist die tumoren in het hoofd hals gebied door middel van een operatie verwijdert

Radiotherapeuten

De bestralingsarts ofwel radiotherapeut evalueert de mogelijkheden van bestraling als mogelijke behandeling en kan tijdens deze bestraling uw hoofdbehandelaar zijn.

Internisten

De internist-oncoloog speelt een rol bij de behandeling van algemene medische problemen, zoals suikerziekte en hoge bloeddruk. Hij/zij evalueert ook of en welke chemotherapie of immunotherapie een rol kan spelen bij uw behandeling en begeleidt u herbij.

Tandarts

De tandarts speelt een rol bij het voorkomen en behandelen van schade aan het gebit door chirurgie, radiotherapie of chemotherapie. Ontstoken tanden, kiezen en/of wortelresten dienen voor de bestraling behandeld of getrokken te worden. Indien u een gebitsprothese heeft, is het soms nodig om na de behandeling een nieuwe gebitsprothese te maken, daar de oude niet meer past. Bij bepaalde operaties maakt de tandarts een prothese om het defect op te vullen (klos).

Maak online een afspraak

Voor zowel nieuwe patienten en Second Opinions

Let op: Om een afspraak te kunnen maken, is een verwijsbrief van uw huisarts benodigd.